educatie

In verwachting?

Voor alle aanstaande moeders heb ik de Zobevalik Coaching ontwikkeld. Het doel is je voor te bereiden op een periode van in verwachting zijn met meer vertrouwen en zekerheid, zodat jij je bevalling en nageboortetijd kunt voorbereiden en realiseren wat je het liefste wilt. Sinds 3 jaren bieden we met ons ZOBEVALIK preventie team de coaching aan, waarbij ruim 95% van de moeders traumavrij bevalt en ervaart wat ze het liefste wilde. Voor meer informatie over hoe belangrijk het is alles ZELF te doen, kun je in de shop de BROCHURE met voorlichting over moedergezondheid downloaden!

Zobevalik Coaching

Of jij nu voor het eerst zwanger bent, opziet tegen de bevalling of eerder traumatische ervaringen hebt gehad of een verlies voor tijdens of na de bevalling: voor alle aanstaande moeders is het ZO belangrijk ZELF te werken aan positieve geboorte ervaringen. Met de Zobevalik Coaching begeleid ik je emotioneel sterker te worden, zodat je voelt wat de zorg voor je betekent, je voor jezelf opkomt en betere keuzes maakt. Zo leer je al je natuurlijke processen  te gebruiken  in belang van je baby en je eigen gezondheid. Het doel is naast positieve ervaringen ook je herstel na de bevalling te bevorderen. Daarvoor bied ik een Zobevalik Coaching Traject aan van zeven sessies van een uur: vier voor en drie na je bevalling. Tussendoor heb je de mogelijkheid naar behoefte contact met mij op te nemen tot een half jaar na de geboorte van je baby. Het traumapreventie traject stem ik graag persoonlijk met je af en je kunt elk moment instappen, dus ook vlak voor je bevalling! Kijk voor meer informatie op de site ZO BEVAL IK over traumapreventie, ons landelijk Zobevalik Centrum en de mogelijkheden een Online Moedergesprek in te plannen.

Kosten

De Zobevalik Coaching van acht sessies en continue begeleiding met naar behoefte extra contact kost 890,00 euro, inclusief het DoeBoek, mijn nieuwste e-book O LIJF en de Brochure voor aanstaande moeders. Bij voorkeur plan ik vier sessies voor en na de bevalling. Losse en extra sessies kosten 150,00 euro. De kosten zijn btw vrij en de factuur ontvang je pas na de laatste sessie voor de bevalling wanneer je halverwege het traject bent. Veel moeders kunnen een vrij te besteden budget gebruiken via hun aanvullende verzekering of hun werkgever. Bel gerust voor meer informatie en een traject dat bij jou past!

Heb je afgelopen jaar een hersteltraject bij mij afgerond? Dan bied ik je de Zobevalik Coaching aan voor 790,00 euro.

Heb je vragen? Mail brun@degeboortespecialist.nl of bel voor vrijblijvend advies 06-57590343.