Ervaringen van moeders rondom geboorte zijn de oorsprong van continu wetenschappelijk onderzoek. De verhalen zijn in het onderzoeksverslag ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT beschreven. Vanuit de behoeftes van moeders is het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN ontwikkeld om positieve geboorte ervaringen te promoten. De Geboortespecialist geeft deze boeken in eigen beheer uit. Je kunt ze hieronder bestellen.

zo beval ik

ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT

Na ruim 600 gesprekken met moeders en 10 jaren wetenschappelijk onderzoek levert dit boek unieke inzichten over het moederlichaam, bevallen en gezondheid.

ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT geeft een indringend beeld vanuit het persoonlijk leven van moeders. Zij vertellen over de gevolgen van de geboorte van hun kind. Ze verwijzen naar de situaties die tot problemen leidden. Kenmerkend zijn de gebeurtenissen die de natuurlijke processen ruw verstoren. Duidelijk wordt wat moeders waarderen en hoe zij herstellen. Moeders uiten hun wensen over hoe zij het liefst hun baby, gewoon, geboren laten worden. Zelf, in contact met hun kind. Dat zij precies weten wat ze moeten doen, blijkt de natuurlijke wetenschap van de moeder, ingegeven door haar lichaam. Het programma om te baren ligt klaar en hoeft alleen maar ‘aangezet’ te worden, waarbij het moederlichaam spreekt en de juiste informatie geeft. Vanuit het perspectief van moeders bestaat de perfecte bevalling in een liefdevolle beschermende omgeving en is die nodig voor een gezond leven daarna.

Het boek laat verschillende kanten zien en biedt vele op bewijs gebaseerde oplossingen voor een gezonde bevalling. Dit boek is geschreven voor alle (aanstaande) moeders, partners, oma’s, zussen, vriendinnen, kinderen én zorgverleners, om de diepe betekenis van geboorte een nieuwe impuls te geven en met begrip terug te kijken naar wat er gebeurde. ZO BEVAL IK bevat bijna 400 pagina’s met vele citaten van moeders en prachtige foto’s. Het boek kost 30,00 euro inclusief verzendkosten en btw. Na betaling wordt het boek verstuurd. Je kunt eenvoudig betalen via iDeal.

In 2012 is het handige Geboorteboek geschreven voor aanstaande ouders. Dit Geboorteboek is niet meer te koop, maar kun je nu hier gratis downloaden.

IK BEVAL – IN VERTROUWEN

Ben jij in verwachting? Dan is dit DoeBoek een unieke voorbereiding op je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het doel is gezond te zijn na de geboorte van je kind, gebruikmakend van jouw wetenschap. Zet je emotie in als bescherming.

IK BEVAL – IN VERTROUWEN schrijf je ZELF! Vanuit jouw levensverhaal en geboorte ervaringen ontdek je wat je jouw nieuwe baby te bieden hebt. Het boek en de bijbehorende Zobevalik Coaching helpen je emotioneel sterker te zijn. Dit is de sleutel naar een gezonde geboorte en een gelukkig leven. Geïnspireed door andere moderne moeders realiseer je positieve ervaringen rondom de geboorte van je kind(eren). Het boek bevat uitspraken, wetenschappelijke kennis, verhalen, films, foto’s, podcasts en vele alternatieven voor een gezonde geboorte.

Het DoeBoek bevat ruim 100 pagina’s en kost 25,00 euro inclusief verzendkosten en BTW. Na betaling wordt het boek verstuurd. Je kunt het boek eenvoudig betalen via iDeal.