De Geboortetrauma therapie

Voor moeders met een geboortetrauma bieden wij een vriendelijke en effectieve behandeling. Het is belangrijk te werken aan je herstel, omdat negatieve of traumatische ervaringen leiden tot gezondheidsverlies. Bekend is dat eenderde van de moeders hun bevalling als traumatisch beschouwt en dat de meeste vrouwen zich minder gezond voelen na de geboorte van hun kind. Moeders, hun naasten én vele zorgverleners denken dat dit erbij hoort. In tegendeel. Zoek een teamlid in de buurt om weer net zo gezond te worden als voor de geboorte van je kind(eren).

De Traumapreventie

Voor aanstaande moeders bieden wij een beter alternatief dan de bekende zwangerschapscursussen als voorbereidingen op je bevalling. De Zobevalik Coaching werkt met je gevoelsleven en draagt bij aan je bewustzijn en emotionele kracht. De oorzaak van een geboortetrauma is het afnemen van je autonomie en zeggenschap. Beter voor jezelf opkomen train je met onze begeleiding en het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN.

Onze benadering richt zich op jouw emotionele gezondheid, waarbij gebruik wordt gemaakt van wat je weet en wat voor jou werkt. Dat is de sleutel voor jouw gezondheid en is goed toe te passen voordat je (opnieuw) zwanger wordt, (vlak) voor je bevalling en (veel) later in je leven. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Benader een teamlid in de buurt of bel 06-57590343.