traumatherapeut

Voor alle moeders

Is de Geboortetrauma therapie en traumapreventie ontwikkeld.

Voor moeders met een geboortetrauma bieden wij een vriendelijke en effectieve behandeling. Het is belangrijk te werken aan je herstel, omdat negatieve of traumatische ervaringen leiden tot gezondheidsverlies. Bekend is dat eenderde van de moeders hun bevalling als traumatisch beschouwt en dat de meeste vrouwen zich minder gezond voelen na de geboorte van hun kind. Moeders, hun naasten én vele zorgverleners denken dat dit erbij hoort. In tegendeel. Zoek een teamlid in de buurt om weer net zo gezond te worden als voor de geboorte van je kind(eren).

De traumapreventie is uniek!

Voor aanstaande moeders bieden wij een alternatief op alle zwangerschapscursussen en vormen van voorbereidingen op je bevalling. De Zobevalik Coaching werkt met je gevoelsleven en draagt bij aan je bewustzijn, emotionele kracht en beter voor jezelf opkomen. De oorzaak van een geboortetrauma is het afnemen van je autonomie en zeggenschap. Je eigen belangen dienen train je met onze begeleiding en het DoeBoek IK BEVAL IN VERTROUWEN.

Onze benadering richt zich op jouw naturlijke processen, waarbij gebruik wordt gemaakt van wat je weet en wat voor jou werkt. Dat is de sleutel voor jouw gezondheid en is goed toe te passen voordat je (opnieuw) zwanger wordt, (vlak) voor je bevalling en (veel) later in je leven. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Benader een teamlid in de buurt of bel 06-57590343.

scheidslijn