tarieven geboortespecialist

Tarieven geboortetrauma therapie

Onze behandeling bestaat uit een hersteltraject, waarbij minimaal 4 contacten en continue begeleiding aangeboden worden.

  • Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een informatiegesprek plaats, om de gewenste zorg te bespreken. Meestal kan dat per telefoon.
  • Het herstelgesprek, waarbij jij de Geboortetrauma consulent/therapeut bezoekt of een teamlid bij jou komt, vindt daarna plaats.
  • Uiterlijk vier weken na het herstelgesprek is er contact om de effecten van de behandeling en je wensen te bespreken. Daarna volgt nog een evaluatie of een nieuwe afspraak.
  • Vanaf het eerste contact bieden we persoonlijke begeleiding en adviezen op maat.
  • Per teamlid kunnen de kosten verschillen en worden reiskosten en btw in rekening gebracht, waardoor de tarieven variëren.

Vanaf 2020 wordt het preventietraject voor aanstaande moeders gestart, aan de hand van het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN en de geboortecursus Zo beval ik. Kijk voor meer informatie op Zobevalik. Ik kan jou met mijn begeleiding het volgende bieden:

Voor de bevalling: innerlijk contact Na de bevalling: krachtige relaties
1 Hoe ga je om met emoties en stress, kijkend vanuit je levensverhaal 1 Binnen 6 dagen om natuurlijke processen te bevorderen en je verhaal te vertellen
2 Verbeeld en vertel wat je wilt ervaren en wat je nodig hebt 2 Binnen 6 weken om het herstel te bevorderen en informatie over klachten en trauma te geven
3 Leer je autonomie steeds gebruiken en word emotioneel sterker 3 Binnen 6 maanden om in verbinding met anderen ook grenzen aan te geven
4 Creëer een liefdevolle omgeving voor jou en je baby 4 Binnen een jaar om al je capaciteiten in te zetten
Focus op wat je het liefst wilt ervaren nu, straks en later Gebruik je lichaam om op je gevoelens af te gaan

Mijn tarieven

Elk hersteltraject met minimaal 4 contacten kost 250,00 euro. Dat is inclusief reiskosten en btw vrij. Voor elk extra herstelgesprek vraag ik 100,00 euro.

Elk preventietraject kost 500,00 euro, inclusief reiskosten en btw vrij. Daarbij hebben we voor en na de bevalling 2 fysieke en 2 online contacten. Wil je alleen voor of na de bevalling begeleiding, dan kost dat 300,00 euro.

De ondersteunende voeding van Usana kost 80,00 euro. Dit zijn de Vita Antioxidant met de Core Minerals of de Prenatals voor zwangeren en net bevallen moeders. De BiOmega kost 50,00 euro per potje. Voor 2 maanden effectieve ondersteunende voeding heb je de CellSentials en twee potjes BiOmega nodig. De verzending kost 10,00 euro. Over alle voeding van Usana wordt nog 9% btw in rekening gebracht.

Spreekuren en boeken

De spreekuren in De Dennenkamp in Oosterbeek vinden vanaf januari 2021 elke dinsdagmiddag van 13-17 u plaats op de tweede verdieping tegenover het trappenhuis. Ik werk in ruimte 2.6 waar een witte stoel naast de deur staat. Bel gerust om daar een afspraak te maken. Afspraken op andere dagen kan ook op mijn praktijk adres of bij jou thuis. Onafhankelijk van de plaats van behandelen, worden bovenstaande tarieven gehanteerd.

In 2020 is een uniek DoeBoek voor aanstaande moeders uitgebracht om geboortetrauma’s te voorkomen: IK BEVAL – IN VERTROUWEN. Het boek kost 25,00 euro inclusief verzendkosten en btw.

In 2018 lanceerde ik het unieke boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT, na 10 jaren wetenschappelijk onderzoek over de bevallingservaringen van moderne moeders, waarbij meer dan 600 gesprekken met moeders zijn onderzocht. Het boek kost 30,00 euro inclusief verzendkosten en btw.

De boeken zijn te koop in de BOEKENSHOP

De volgende gegevens heb je wellicht nodig voor je administratie:
BTW: NL001585422B72  |  KvK: 09216075  |  Bankrekening: NL77RABO0157175820

Lid Beroepscoöperatie voor Childbirth Educators BCE 2019012

Algemene voorwaarden: Wanneer je gebruik maakt van de diensten en producten die op deze site aangeboden worden, doen wij ons uiterste best dat deze naar wens zijn. Afspraken voor de Geboortetrauma therapie worden in overleg gemaakt, de bestelling van de boeken wordt per mail bevestigd. Wij doen er alles aan je boek zo zorgvuldig mogelijk op te sturen. Mochten er toch problemen zijn tijdens het bezorgtraject, neem dan gerust contact met mij op. Ik streef naar een zo transparant mogelijke site en te voldoen aan de eisen die worden gesteld aan verkoop via internet. Kijk voor meer informatie op https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/verkopen-aan-consumenten/checklist-verkoop-via-internet.

scheidslijn