tarieven geboortespecialist

Tarieven geboortetrauma therapie

Onze behandeling bestaat uit een hersteltraject, waarbij minimaal 4 contacten en continue begeleiding aangeboden worden.

  • Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een informatiegesprek plaats, om de gewenste zorg te bespreken. Meestal kan dat per telefoon.
  • Het herstelgesprek, waarbij jij de Geboortetrauma consulent/therapeut bezoekt of een teamlid bij jou komt, vindt daarna plaats.
  • Uiterlijk vier weken na het herstelgesprek is er contact om de effecten van de behandeling en je wensen te bespreken. Daarna volgt nog een evaluatie of een nieuwe afspraak.
  • Vanaf het eerste contact bieden we persoonlijke begeleiding en adviezen op maat.
  • Per teamlid kunnen de kosten verschillen en worden reiskosten en btw in rekening gebracht, waardoor de tarieven variëren.

Mijn tarieven

Elk hersteltraject kost 200,00 euro. Dat is inclusief reiskosten en btw vrij. Voor elk extra herstelgesprek vraag ik 100,00 euro.

De CellSentials van Usana kost 80,00 euro. Dit zijn de Vita Antioxidant met de Core Minerals of de Prenatals voor zwangeren en net bevallen moeders. De BiOmega kost 50,00 euro per potje. Voor 2 maanden effectieve ondersteunende voeding heb je de CellSentials en twee potjes BiOmega nodig. De verzending kost 10,00 euro. Over alle voeding van Usana wordt nog 9% btw in rekening gebracht.

Spreekuren en boeken

De spreekuren in De Dennenkamp in Oosterbeek vinden elke donderdagmiddag van 13-17 u plaats op de tweede verdieping tegenover het trappenhuis. Bel gerust om daar een afspraak te maken. Afspraken op andere dagen kan ook op mijn praktijk adres of bij jou thuis. Onafhankelijk van de plaats van behandelen, worden bovenstaande tarieven gehanteerd.

In 2020 is een uniek DoeBoek voor aanstaande moeders uitgebracht om geboortetrauma’s te voorkomen: IK BEVAL – IN VERTROUWEN. Het boek kost 25,00 euro inclusief verzendkosten en btw.

In 2018 lanceerde ik het unieke boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT, na 10 jaren wetenschappelijk onderzoek over de bevallingservaringen van moderne moeders, waarbij meer dan 600 gesprekken met moeders zijn onderzocht. Het boek kost 30,00 euro inclusief verzendkosten en btw. 

De boeken zijn te koop in de BOEKENSHOP

De volgende gegevens heb je wellicht nodig voor je administratie:
BTW: NL001585422B72  |  KvK: 09216075  |  Bankrekening: NL77RABO0157175820

Lid Beroepscoöperatie voor Childbirth Educators BCE 2019012

Algemene voorwaarden: Wanneer je gebruik maakt van de diensten en producten die op deze site aangeboden worden, doen wij ons uiterste best dat deze naar wens zijn. Afspraken voor de Geboortetrauma therapie worden in overleg gemaakt, de bestelling van het boek ZO BEVAL IK wordt per mail bevestigd. Wij doen er alles aan je boek zo zorgvuldig mogelijk op te sturen. Mochten er toch problemen zijn tijdens het bezorgtraject, neem dan gerust contact met mij op. Ik streef naar een zo transparant mogelijke site en te voldoen aan de eisen die worden gesteld aan verkoop via internet. Kijk voor meer informatie op https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/verkopen-aan-consumenten/checklist-verkoop-via-internet.

scheidslijn