tarieven geboortespecialist

Tarieven geboortetrauma therapie

We zetten graag de tarieven van de geboortetrauma therapie voor je uiteen.

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een gratis informatiegesprek plaats, om de gewenste zorg te bespreken. Meestal kan dat per telefoon. Uiterlijk vier weken na een consult is er kosteloos contact om de effecten van de behandeling en je wensen te bespreken.

Elk consult, waarbij jij de Geboortetrauma Consulent/Therapeut bezoekt of een teamlid bij jou komt, kost 100,00 euro. Dat is inclusief alle begeleidende contactmomenten en naar wens een extra evaluatie van de zorg. Sommige teamleden combineren de hersteltherapie met andere vormen van zorg en/of brengen btw in rekening, waardoor de tarieven variëren. 

De aanvullende voeding van Usana (CellSentials voor 2 maanden) kost 80,00 euro. Dit zijn de Vita Antioxidant met de Core Minerals of de Prenatals voor zwangeren en net bevallen moeders. Andere aanvullende voeding, zoals BiOmega,  MagneCal D kosten 50,00 euro per potje. Over alle voeding van Usana wordt nog 9% btw in rekening gebracht.

Spreekuren en boeken

De spreekuren in De Dennenkamp in Oosterbeek vinden elke donderdagmiddag van 13-17 u plaats op de tweede verdieping tegenover het trappenhuis. Bel gerust om daar een afspraak te maken. Afspraken op andere dagen kan ook op mijn praktijk adres of bij jou thuis. Onafhankelijk van de plaats van behandelen, worden bovenstaande tarieven gehanteerd.

In 2018 lanceerde ik het unieke boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT, na 10 jaren wetenschappelijk onderzoek over de bevallingservaringen van moderne moeders, waarbij meer dan 600 gesprekken met moeders zijn onderzocht. Het boek kost 30,00 euro, inclusief btw en verzendkosten. Kijk voor een bestelling van het boek bij het tabblad ZO BEVAL IK.

In 2012 schreef ik het Geboorteboek, wat je gratis kunt downloaden: laat je inspireren door de unieke informatie!

De volgende gegevens van Brun heb je wellicht nodig voor je administratie:
BTW: NL128879282B01  |  KvK: 09216075  |  Bankrekening: NL77RABO0157175820.

Algemene voorwaarden: Wanneer je gebruik maakt van de diensten en producten die op deze site aangeboden worden, doen wij ons uiterste best dat deze naar wens zijn. Afspraken voor de Geboortetrauma therapie worden in overleg gemaakt, de bestelling van het boek ZO BEVAL IK wordt per mail bevestigd. Wij doen er alles aan je boek zo zorgvuldig mogelijk op te sturen. Mochten er toch problemen zijn tijdens het bezorgtraject, neem dan gerust contact met mij op. Ik streef naar een zo transparant mogelijke site en te voldoen aan de eisen die worden gesteld aan verkoop via internet. Kijk voor meer informatie op https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/verkoop-aan-consumenten/verkopen-aan-consumenten/checklist-verkoop-via-internet.

scheidslijn