educatie

In verwachting?

Voor alle aanstaande moeders heb ik de Zobevalik Coaching ontwikkeld. Het doel is je voor te bereiden op een ontspannen zwangerschap en natuurlijke bevalling, zodat je gezond bent na de geboorte van je kind. Download in de shop de BROCHURE met voorlichting over moedergezondheid!

Zobevalik Coaching

Of jij nu voor het eerst zwanger bent, opziet tegen de bevalling of eerder traumatische ervaringen hebt gehad: voor alle aanstaande moeders is het ZO belangrijk ZELF te werken aan een goede voorbereiding. Met de Zobevalik Coaching begeleid ik je emotioneel sterker te worden, zodat je voor jezelf opkomt, betere keuzes maakt en al je natuurlijke processen gebruikt om je baby te helpen geboren te worden. Het doel is positieve ervaringen en je herstel na de bevalling te bevorderen. Daarvoor bied ik een Zobevalik Coaching Traject aan van zes sessies van een uur: vier voor en twee na je bevalling. Tussendoor heb je de mogelijkheid naar behoefte contact met mij op te nemen tot een half jaar na de bevalling. Het traumapreventie traject stem ik graag persoonlijk met je af! Kijk voor meer informatie op de site ZO BEVAL IK over traumapreventie en ons ZOBEVALIK centrum.

Kosten

De Zobevalik Coaching van zes sessies en continue begeleiding met naar behoefte extra contact kost 750,00 euro, inclusief het DoeBoek en de Brochure voor aanstaande moeders. Bij voorkeur plan ik vier sessies voor en twee na de bevalling. Losse en extra sessies kosten 150,00 euro. De kosten zijn btw vrij. Bel gerust voor meer informatie en een traject dat bij jou past!

Heb je al een hersteltraject bij mij gehad? Dan bied ik je de Zobevalik Coaching aan voor 550 euro.

Heb je vragen? Mail brun@degeboortespecialist.nl of bel voor vrijblijvend advies 06-57590343.

Het lichaam van de moeder en de baby zijn niet voorgeprogrammeerd op een onnatuurlijk geboorteproces.

Daarom is de zwangerschap de nieuwe cruciale periode vol met rust, liefde en hoge verwachtingen.

Het is het gevoel van de moeder dat telt, waarmee de emotionele gezondheid het resultaat is.

 

 

 

 

scheidslijn