begeleiding bij bevalling

Begeleiding

Alle Geboortetrauma Consulenten en Therapeuten geven vanaf het eerste (telefonische) contact begeleiding bij bevalling waarbij wij het van belang vinden dat je kunt rekenen op hulp en steun zodra jij daar behoefte aan hebt. De benadering tijdens de intake, het herstelgesprek en de educatie is gericht op wat jij weet en wat bij je past. Zo geven we ook vorm aan ons advies bij de ondersteunende voeding. We gaan ervan uit dat jij expert bent en dat vanuit jouw perspectief de behandeling de grootste kans van slagen heeft.

Vanuit mijn werk als gezondheid- en verplegingswetenschapper voeg ik verpleegkundige begeleiding toe aan mijn behandelingen, die zich richten op ander functieverlies in het dagelijks leven, zoals inadequate coping, (risico op) eenzaamheid, gecompliceerde rouw, verminderde veerkracht en wensen tot verbetering van het welzijn. Vele andere verpleegkundige diagnoses (klachten in het dagelijks functioneren) worden met de geboortetrauma therapie behandeld (Carpenito, 2014).

Herstel je langzaam of kijk je met een negatief gevoel terug op je bevalling? Heb je vragen? Mail brun@degeboortespecialist.nl of bel voor vrijblijvend advies 06-57590343.

scheidslijn