Selecteer een pagina
herstellen na zwangerschap met goede voeding

Voeding

Ondersteunende voeding draagt bij aan het effect van de herstelgesprekken en geeft soms meteen meer energie. Steeds vaker geven we het advies de voedingssupplementen al voor het eerste herstelgesprek te nemen, waarbij de benodigde bouwstenen aanwezig zijn om direct bij te dragen aan effectieve breinactivatie.

Usana

Het is in cellen waar gezondheid begint en eindigt. Cellen zijn van nature in staat zich aan te passen en gezamenlijk het gehele menselijke lichaam te laten functioneren. De bouwstenen uit de producten van Usana ondersteunen dit belangrijke proces wanneer mensen met klachten na geboortetrauma’s als het ware ‘ondervoed’ zijn. Dit komt vanwege de hoge doses oxidanten door stress. Juist nu is extra voeding een relevante aanvulling binnen de behandeling. Met de voeding van Usana kun je werken aan een beter herstelvermogen.

CellSentials

Cellen voelen stress en produceren oxidanten en vrije radicalen. Deze schadelijke stoffen kunnen van buitenaf met antioxidanten weggenomen worden. Effectiever is om in de cel de aanmaak van het eigen antioxidanten respons systeem te activeren. De producten van CellSentials ondersteunen dit krachtige mechanisme. Een proactieve promotie van de natuurlijke mogelijkheden van cellen om zichzelf te beschermen en te herstellen wordt hier ingezet. Zo kunnen de cellen juist reageren op persoonlijke omstandigheden en gezondheidswensen. De moleculaire stoffen dragen bij aan

  • Essentiele voeding voor (in de) cellen voor optimale gezondheid en energie
  • Aanzetten van natuurlijke intelligentie en mogelijkheden van de cellen
  • Bevorderen van de cel-signaal-wegen met de juiste code voor cellulaire intelligentie
  • Krachtige bescherming en herstel met optimale aansluiting op de natuurlijke werking

Het belangrijkste product wat wij adviseren is de CellSentials: mineralen en antioxidanten die in synergie met elkaar werken en het lichaam optimaal ondersteunen in deze belangrijke herstelfase. De meeste cliƫnten ontvangen eerst de producten en kunnen later zelf hun bestellingen doen. Als klant kun je de producten online bestellen door een Preferred Customer account aan te maken op mijn Usana website, waarbij ik kan helpen met het opstarten.

 

Kijk voor meer informatie op www.brunkuipers.usana.com en neem contact met mij op wanneer je zelf een bestelling wilt doen via brun@degeboortespecialist.nl.

 

scheidslijn