Selecteer een pagina
tarieven geboortespecialist

Tarieven geboortespecialist

We zetten graag de tarieven geboortespecialist voor je uiteen. Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een gratis informatiegesprek plaats, om de gewenste zorg te bespreken. Meestal kan dat per telefoon. Uiterlijk vier weken na een consult is er kosteloos contact om de effecten van de behandeling en je wensen te bespreken.

Pas na beëindiging van de gehele behandeling wordt in overleg de factuur verstuurd, waarbij de herstelgesprekken en ondersteunende voeding in rekening worden gebracht. Hieronder lees je de tarieven die ik hanteer. Kijk bij de Geboortetrauma Consulent of Therapeut bij jou in de buurt welke tarieven zij rekent.

Elk consult kost 100,00 euro. De aanvullende voeding van Usana (CellSentials voor 2 maanden) kost 80,00 euro. Andere aanvullende voeding, zoals BiOmega, Prenatals en MagneCal D kosten 50,00 euro per potje. De HealthPak kost 150,00 euro. Over alle  voeding van Usana wordt nog 6% btw in rekening gebracht.

Spreekuren

De spreekuren in De Dennenkamp in Oosterbeek starten in januari 2018, elke donderdagmiddag van 13-17 u op de tweede verdieping tegenover het trappenhuis. Bel gerust om daar een afspraak te maken.

Voor het Geboorteboek betaal je 18,00 euro, inclusief btw en verzendkosten. Kijk voor een bestelling bij het tabblad Geboorteboek. Je kunt het Geboorteboek ook gratis downloaden: laat je inspireren door de unieke informatie!

De volgende gegevens van ons heb je wellicht nodig voor je administratie:
BIG Registratie 29005755330  |  KvK: 09216075  |  Bankrekening: NL77RABO0157175820.

scheidslijn