Selecteer een pagina
tarieven geboortespecialist

Tarieven geboortetrauma therapie

We zetten graag de tarieven van de geboortetrauma therapie voor je uiteen.

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een informatiegesprek plaats, om de gewenste zorg te bespreken. Meestal kan dat per telefoon. Uiterlijk vier weken na een consult is er kosteloos contact om de effecten van de behandeling en je wensen te bespreken.

In overleg met de cliënt wordt de factuur verstuurd, waarbij de herstelgesprekken en ondersteunende voeding in rekening worden gebracht. Hieronder lees je de tarieven die wij als team hanteren. De Geboortetrauma Consulenten en Therapeuten vragen hetzelfde tarief. De Geboortetrauma Therapeuten behandelen naast geboortetrauma’s complexere problemen, waarbij ze de ondersteunende voeding en verschillende vormen van herstelgesprekken toepassen.

Elk consult, waarbij jij de Geboortetrauma Consulent/Therapeut bezoekt of een teamlid bij jou komt, kost 100,00 euro. Dat is inclusief de drie contactmomenten en naar wens een extra evaluatie van de zorg.

De aanvullende voeding van Usana (CellSentials voor 2 maanden) kost 80,00 euro. Andere aanvullende voeding, zoals BiOmega, Prenatals en MagneCal D kosten 50,00 euro per potje. De HealthPak kost 150,00 euro. Over alle  voeding van Usana wordt nog 6% btw in rekening gebracht.

Spreekuren

De spreekuren in De Dennenkamp in Oosterbeek vinden elke donderdagmiddag van 13-17 u plaats op de tweede verdieping tegenover het trappenhuis. Bel gerust om daar een afspraak te maken. Afspraken op andere dagen kan ook op mijn praktijk adres.

Voor het Geboorteboek betaal je 18,00 euro, inclusief btw en verzendkosten. Kijk voor een bestelling bij het tabblad Geboorteboek. Je kunt het Geboorteboek ook gratis downloaden: laat je inspireren door de unieke informatie!

De volgende gegevens van Brun heb je wellicht nodig voor je administratie:
BIG Registratie 29005755330  |  KvK: 09216075  |  Bankrekening: NL77RABO0157175820.

scheidslijn